Nämen Hej igen

hannah is back on track (som fjortis dessie brukar säga) så LÖJLIGT, hahahahha


aja, igår var jag på arcus och hängde med morsans jobb, rikigt trevligt vill ja lova, hahah sen stekte jag:)
Satt uppe tll 12 och spelade buzz med Moa och urban:) rikigt kul:D

idag har jag stekt, sprungit, cyklat, tjockat i mig så har sjukt dåligt samvete..... Nu ska jag och Moa sova i min fina säng som är renbädda....... Jag har faktiskt städat mitt rum idag:D  + lite av min garderob:)


Aja, syns eller hörs i morron :) puss

31 maj- SOLEN I LOVE

okej jag tänker inte sitta här och slöa medans solen väntar på mig där ute, nu ska jag och moa ut och cykla; får väl komma med en uppdatering när solen gått i moln och dom skrikande ungarna på gården somnat, puss

om, om igen

Goddag, Vad gör ni? slöa skitar som ALDRIG komenterar! HMM

 Aajajja kom nyss hem efter ha hämtat mamma på flygplatsen......Det var mycket folk..... Och vet ni vad jag vet vart jg vill jobba i framtiden, jag vill jobba på flygplatesen ute på banan, VET ni HUR snygga pojkar somjobabr där?????? SERIÖST mina ögon höll på att ramla ut, trodde jag skulle dö av cpighet!!!! GRRRR HANNAH LOVE GUYS!!!! (L)

Skriver sen


27 maj- Kenny hatar mig, åh vad deprimerad jag är!-.-

tjenare alla glada och ledsna, sitter just nu på skolan, slutar om en kvart och då blire att ta buss till stan och gå där med emma, det blir väldigt roligt att slappa i stan, ser jag en speciell person så kommer jag bli väldigt arg.... Hmm ajja

Idag har jag var SJUKT jobbig, haha men e det ovanligt eller? Njee, händer ju GANSKA ofta! hahha sara har frågat hur många som hatar mig men det var bara kenny som verkligen HATADE mig men dom andra ogillar mig, Man hur mkt bryr jag mig..... jag springer ändå omkring och säger hur söta dom är! hahah

i kväll blire bara att chillar, typ cykla eller springa ska jag göra, det behövs för nu börjar mitt sockerintag ta över igen så, nu MÅSTE jag skärpa mig, det blir bara typ nötter i helgen hur sugen jag egentligen är kommer jag skita i! SKÄRPNING HANNAH!!! HELG fyfan vad SKÖNT! seriöst helt kul det kommer bli i morron om nu vi ska Jobba på arcus och kanske sara dyker upp och hänger med mig ett tag! jaja nu slutar vi om 11 minuter så jag borde jobba, haha men tror inte det kommer bli nå, men vi hörs sen........puss! (L)  


KOMENTERA!:)


26 maj- JAG ÄR HAPPY HAPPY!!

Gallojsan:)

Okej dagen idag var typ kul i början, men i slutet var det jobbigt,  Sara var typ ledsen för en sak och det var inte kul att se henne så ledsen, Personen som gjorde henne det vill jag inte hänga ut för mycket. Men det jag kan säga är att den får chanser men sumpar dom..... det som hände idag var cp, kom igen! Sara är min vän bästa oxå. Men  jag gillar alla andra tjejer i klassen oxå! och nu ids jag inte bråka mer..... Vi har 2 veckor kvar och jag vill hålla ihop klassen så bra som det går. Men väljer andra att dissa så, ja då e det deras problem! Sååå goo gooo brudarna i 8C<3  I morron kommer det bli ganska oroligt, kanske bråk? vem vet! för nu börjar min bägare rinna över och då blir det inte kul! För då är måttet rågat och det kommer bli ett jävla liv! Det har varit så mkt tjafs dom senaste 2 månader, onödigt oxå men nu känns det som om allt är löst, hoppas jag iallafall....hoppas vi kan gå på sommarlov som vänner!

iallafall idag har jag bara chillat, jag fick glass av mamma och urban på maxi, sen har jag tvättat idag. Störst del har iallafall gått till att sitta vid datorn:D men det är skönt! Moa fick en tia för att hon städade min garderob! det var hon förtjänt av! Min söta lillasyster!


Jaja nu ska jag dra:) PUSS 


-

Idag har jag faktiskt ingenting att skriva, för jag orkar inte. 
 tack Linn för min nya header du är super duktig på det här:)
Nu ska jag köpa glass och sen ut och springa, btw min tand passar inte in!!





ALLA SMSA, JAG HAR GRATIS SMS!!!!!!!!!!!!!!!






Não quero perder você, mas foda-se você em mim, então não vou ser deixada para você

27 Maj - Gamla bilder!:D

Sitter på skolan nu och ska skriva klart och fixa till min redovisning:)


Moahahhah=) Komentera!

19.09

hahah min data klocka ställs om hela tiden fett irriterande!!!!!!
aja nyduschad och ska se dhw, puss:)

there was never any us

Nu ska jag ut och springa, återkommer på ett tag men dagens nyheter:) puss

Linn Martinsson Gästbloggar :D

Sitter här på mitt rum, har slängt ihop en ny header åt hannah<3
Om jag ska vara ärlig tyckte jag hennes gamla var snyggare menmen :P

kolla gärna in min blogg (a)

(klicka bara på bilden så kommer ni till den ;D)



vettefan vad jag ska skriva så, Pusskram <3


26 maj - skola

Hej, sitter just nu på skolan, vi har en as frän vikarie, hahha=)

http://www.sjalvmord.com/ Kolla in den:) men få inte nå tankar om att ta livet av er. Men óm ni vill det så är detta en bra sida den var riktigt sjuk!!


Ajjaa ska fortsätta jobba nu, puss


25 mAJ - KLÄDER FRÅN HM HEMKOMNA!

Sitter just nu och ser SISTA avsnittet av secret life of american teenager guuuss så bra det är! Dammmn asså:)
I skolan idag var de så sjukt skönt såå roligt och underbart haha kan man säga så hah verkligen en toppen dagidag:)
I morron blire stan med Sara, chilla ska vi göra:) haha

Men nu började pogrammet om, puss

Sen blire dusch och sova

24 maj - Minns du?

(DET HÄR INLÄGGET SKREV JAG GÅR MEN DET PUBLICERADES ALDRIG)

Tjoo! Vad gör ni?

Idag vaknade jag typ tjugo över 9 och det var skönt att sova *länge* För jag somnade kvart över 11 i går kväll så det blev ganska länge jag sov=) Jag och Urban for ut och cyklade och det gick bra, det är inte alls lika jobbigt som det var från början. Så kanske hannah har fått bättre kondition och det är ju bara ett plus i kanten i morgon så jag och mina trogna kampanjon sara ska springa maxtestet på gympan tillsammans


23 maj - Nästa piteå

Haaallåj:) har inte orkat uppdatera på två dagar.

I torsdags var jag hos farfar och Micke å kristin med barnen var där ; dom har kommit hem från thailand efter ha varit där 5 månader och jag LOVAR er dom är Negrer! asså seriöst!!!!! iaf vi fikade och grillade sen for vi hem.

I går (fredag) var jag på stan med mamma å k å m. M köpte skolavslutningskläder, men hon hade svåååååååååååårt att bestämma sig!! AHHH

Var fan uppe till 3 i natt och vaknade typ 8?:OOO Så jävla trött ja va.. NU ska jag klä på mig och sen blire Pitee:) byee

+ jaa måste städa mitt rum och garderob!



Adam i kostymen:)


moas skolavslutningskläder:)

jag och Milicia:)


haha gullig bild;)

Milicia:)



SURPUPPA!!


HAHAHAHAHAHA

blondavideos;)



tycker ni någon av dom var bra?

20 maj- SKOLAVSLUTNING SNART!!

God morgon, vaknade för ett tag sen. har druckit smootie och käkat två mackor till frukost! Ska typ snart ut och cykla med becci en långsträcka;)

På måndag ska jag hämta ut mina kläder och jag hoppas fan det blir så då och att jag inte ska behöva vänta ännnnnnnnu längre X) jajaj men hallå tipsa om bra musik för jag har fan inte låtar att lyssna på just nu!!!

skriver senare!!


desperate housewives

alltså å¨ååååå det är så fucking bra!!!!!!!!! EDIE DOOOOG:'( såå sorgligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aja nu ska jag lägga mig och läsa och klockan 11 började det någon film som jag ska se....I morron ska jag städa min garderob och städa mitt rum:) Hejjjs



19 maj- ingen jävla komentar!

Såja, nu har jag *lov* i 6 dagar fyfan vad skönt. ska plugga som fan. Europa instuderings frågorna är klara nu, det känns mkt bra=)

Sitter och kollar på desperate housewives och det är jävligt bra som vanligt. efter det ska jag börja skriva portugal på datorn eller sova, haha får se;) Jaja ju börjar det om:)

Gotta be somebody

Helloww, idag blev de att stanna hemma, var rätt skönt har hunnit med en massa grejer så det känns bra.  Har precis käkat soppa, det var mkt gott.

Ska snart på en föreläsning på alkohol med mamma och urban. Sen är det MASSA tv i veckan, har räknat ut att jag ser mer än 10 timmar tv i veckan(haha) medalj till mig. Ska snart ta på mig nå andra kläder och fixa lite shit:)

posh 24 tävling

http://www.posh24.se/tavling/posh24_lottar_ut_100_spotify_invites_i_veckan#comments Tryck på länken och delta i tävlingen:)

i´m in love with a fairytale?:)

Du måste finnas du måste jag lever mitt liv igenom dig!


Okej jag tycker inte om norges bidrag, alltså det fanns så många som var mycket bättre typ finland. Texten är väl rätt bra men alltså melodin är lite ja. det känns lite 80tal över hela låten. Alltså jag såg ju inte esc eftersom jag var på konfa grejs och åhhhhh det var så kuuuul:) Men e fan as trött, ont i halsen och ja!

Det har vart kalas här och pappa,farfar,carina, connan,elias,thesso,jessica och kenneth har varit här och familjen så klart. Det var en massa högaröster och skojsiga ord, men alla vet ju hur min familj är.

Jag har en sak att säga idag slutar jag med ALLT socker och det blir att äta var tredje timme. så jag hoppas det går bra, för i sommar vill jag fan vara smal. och hur kul är det på en skala att gå omkring att se ut som en köttbulle? inte en trevlig syn vill jag lova. Jag har 4 veckor innan sommarlovet och jag SKA klara det. 

Carina och Cornelia har köpt en supersöt kisse miss, haha den är jätte söt med super skygg. Men djur är härliga varelser, så hoppas dom behåller den. Men jag gillar inte katter!
 Klicka för att se nästa bild
Här är den:) erkänn qtii=)

Nu ska jag kolla runt på internet har lite sidor jag behöver gå in på, men jag skriver nog ett senare inlägg:)

+ Jag ska döpa mig:O

KOnfanatten:)

ALLTså vilket härligt gäng vi är alla 22 st:) 7 brudar och 15 killar:) fyfan vad kul vi haaaaaaaaaaaaaaaade!!!!!! Vi lekte och ja asså jag längtar som faaaan till lägret! 3 veckor:) OMGOMG=)=)=)=)=)

Men jag e jävligt trött och är typ förkyld:(  Idag har vi varit på gudstjänst och ska på en i kväll!!! hahah 
Men först är det kalas, så ska duscha snart:) heeeeejss:) 

=)

goddag alla glade:)  Vaknade tio över 8 i morse, hahha oj va glad jag var;)  Sen låg jag och kolla på tv ett bra tag. Sen käkade jag frukost och duschat:) har packat klart nu så nu väntar jag bara på avfärd.... mohahha så idag blir det inga mer inlägg:( Men vafan Och Hanna JA jag glömde honom:( Hahah


Puss hej hörs i morron:)

GOD NATT!!!!!!!!

JAG ÄR AS TRÖTT; ska borsta stubbarna nu och sen se tv å SOVA:) go´natt

I love Linn och Sara<333

asååå åhhh!!!

Jag blir så arg på er, så fucking fejk att jag blir irriterad. haha men skiter i er. HAH


connan var här nyss vi cyklade till kvantum och jag fick kolla på linns stora syster:) Jag är jävligt irriterad så jag tror jag ska sitta och pina moa ett tag


EN dag kommer jag skriva ner allt här......

I H yaa!!! grattis

Såja då var denna vecka avklarad:) fyfan vad skönt=)

har precis varit och köpt kaviar på konsum. ska käka ägg:P


Grattis Adam på 19 årsdagen=)

kanske inte världens finaste bild:)

Nuu ska jag kolla igenom ALLA bloggar jag följer, jobbigt men e fan beronde:/

just ja!

Glömde ju bort att säga att min fina flikka sara ska sova hos mig inatt, nu ska jag vara social med henne och dra från datorn:)

MASSA BILDER! grina inte om du är med


Min söta klass på gympan:)





Vi<333





Sara gillar kladdkaka:)



yey babbii:)

mina småa systrar:)





HAHAHHAHAHHAHAH=) Jag bjuder på den




Hahaha


Okej detta var en massa bilder:) kolla nooooga på ALLIHOPA och sen komenterar ALLA:) puss


Jag är kändiskåt:)

Dom känidsarna och träffat/sett är. Anna skippar, peter jihde, brolle, markus fagervall, Anna från big brother det är fan fler hahhaahahhah kändisar dras till mig x)


Läkerol = Inte bra för magen!

Hej du glade ta en spade och gärv ner dig så jag slipper se dig. mohahhaahahha

idag cp skola, hade fan as kul:) haha slutade 2 timmar före ALLA andra. eller jag och sara å Linn gjorde det X) Men cp maria fuckade ju upp allt, grrr -.-

Sen drog vi och käka på tasty och sen på mammas jobb och det var fan sjukt kul. Jag och sara spelade wii och jag är en dålig förlorare kom vi. för jag blev typ arg men det var asigt kul:) I LOVE WII:) sen kom det en massa utlänningar och sara vågade inte gå ut när dom kom, HAHAHAHHAAHha hon ba hannah är jag blyg.... Hahah sötis där:) Sen låg vi och myste isoffan och käka moccarutor:) Det var gottigt:) Sen spelade ni ännu mer och sen drog vi hem och jag fick en tia av sara:) det var snällt:)  NU ligger hon och sover för hon har ätit för mycket av det goda + läkerol:( Ska snart väcka henne och då ska jag tvinga ut henne;)

Ska snart lägga upp bilder, på massa personer;)


ska försöka skriva lite längre;O


Först och främst kastar jag in en video på Malena med låten la voix:P hon som ska tävla för sverige på lördag. Men jag kommer och tro mig när jag säger tyvärr. Jag har inte missat ett esc pogram på hur länge jag kan minnas, så det känns lite surt:(

Jag ska ju på min första konfa träff på lördag och sova över. och jag kan nästan satsa pengar på att vi inte kommer få se tv=( tänk den 15 juni så ska jag ju vara borta i 3 veckor. ingen tv ingen mobil ingen data. hur fan ska jag klara mig, haha får väl smuggla ner en liten tv.

Jag börjar först om en timme, så jag åker med mamma.  Nu ska jag slå av datorn och gå på toa:)


lägger in en video på favvolåten, *host*

medium

ska lägga mig och se klart medium nu, sen sova... puss

doset derem - vad betyder det? hjälp nån

Så idag skola och jag är inte på skriv humör men snälla


OM någon vet vad  doset derem betyder komentera gärna svaret:P

lite att göra:P

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där? "snäll snygg söt och omtänksam
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? väggen
3. Vad var det senaste du såg på tv? melodifestivalen
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är: Min data klocka går fel och om jag ställer om den till den vanliga tiden så ställer den om sig igen, så ids inte gissa 
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? urban i köket
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då? gick från bussen
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen? nån blogg
8. Vad har du på dig? leggings, undisar, kläder
9. Drömde du något inatt? I så fall -vad? hahahah
10. När skrattade du senast? inget alls
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? affischer en hylla
12. Har du sett något konstigt på sistone? nej
13. Vad tycker du om den här utmaningen? inget alls
14. Vilken var den senaste film du såg? vet inte
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? hus å hund
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till. ingen anning
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?venne18. Tycker du om att dansa? Jarå
19. George Bush? vem e det
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka? mio:P och giselle
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands? Jarå,.
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? hahaahha, kom
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna? Alla som vill:D

sorry för dålig uppdatering!

Jag har inte orkat ha på datorn något alls, så nu skulle jag träna på engelskan och då slog jag på den:D
Det har inte hänt mkt så har inget att skriva.

orkar inte skriva! kan dröja tills nästa inlägg kommer så håll uppkik:D

?/5 - vet inte vad det e för datum idag X)

Bläää, vaknade sjukt trött i morse. sen skola och där slogs vi och jag kastade upp dörren i nån killes ansikte men han får skylla sig själv. för han stod i vägen! HAHAHAHHAHAHAH sen stan med Linn och hängde på kh typ. Hon ska ringa mig om det blir nå greeejjs ikväll men ska jag vara ärlig kommer hon nog inte ringa, hon har säkert glömt bort mig:(

var nyss och cyklade med urban eller jag typ  snååååååååålåkte hela tiden, eller inte hela men i backarna! mouhahhah
nu ska jag se how i meet your mother, sen annan tv, byee

ojojojo

NU ska jag se klart medium, dricka te och sen soooooova:) så det blir inget mer blogginlägg idag för nu ska jag slå av datorn:)


7 Maj - JAG KONFIMERA MIG?:O

Halloj, Vaknade tidigt som fan i morse. visste fan inte vad det var för dag. Juste det var ju torsdag så jag hade sovmorron, så kunde sova en timme till:D<3 Sen skola, snacka med sara och Linn<3 Haha alla lärare var typ as sur idag, eller iallafall Karin, va har hon för problem egentligen? Jag och Julia satt och tävlade vem som kunde gråta först, hon hade nå cp knep så hon vann. Sen stan med Sara och Linn det var typ hmm inte kul eller tråkigt. Vi gjorde inget hahhaha... fast alla kurder kollar in Linn X) För hon är blooooooooooond! ihhhhhhhh.
HAHAH Linus var rädd för mig idag, hahha..... 

Hahah, jag var inte seriös, btw kolla in mina feta fingrar :O


SötSara<333

SötLinn<333


HAHHAHAHAHHAHA, FUCKFEJS!<3




Mamma har pratat med Sara i smyg, och nu helt plötsligt ska jag konfimera mig med henne i sommar! :O 


Åsas musikanalys och jag tycker låten är bra;P
 



Ta mig till havet..... allallalalalal

from the bottom of my heart

Ikväll har jag hunnit, renbädda, ha ansiktsk mask, dricka te och svammla en massa och tänka på PETER JIHDE!!
JagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihdeJagharträffatpeterjihde

Nu ska jag se fråga olle och sen sooooooova:) god natt

LINN RING MIN NÄR DU OCH OM DU LÄSER DET HÄR!!!!!!!

KOMENTERA ÈRA SNÅÅÅÅÅLA JÄVLAR!!!!!!!

yeey:P

Nu blire fejk pogrammet det okända, puss


+,- lista


Peter Jihde: Den Mannen är så söt, i love him. + att jag träffade honom idag och jag fick fota honom och krama han. 
Kändisar: Vad skulle världen göra utan kändisar? Jag är kändis kåt, jag menar det jag älskar kändisar, skvaller ALLT som rör kändisar.
tv 1000: Den kanalen är sååååå bra det är filmer hela tiden, har man tråkigt så e det bara att slå på tvn och det finns alltid något att se.


Fjortisar: Jag blir så irriterad på små fjortisar som typ går i sjuan och tror dom är snyggast i världen. JAg blir så irriterad att jag känner mig adhd märkt.
Skolan: Nu känner jag mig skit trött på skolan-.- JAG VILL HA SOMMARLOV NU! orkar inte ha skola vill vara med kompisar och sola å bada.
Regn: vafan ska det regna för? e så fucking jobbigt så jag bill bita någon i tån!!

Kommer ni ihåg dom här?:P

 
Darin- Why does it rain?

 
Ola - Rain



BÅDA ÄR JÄVLIGT SNYGGA MEN SNYGGAST ÄR...................





HE IS SO HOOOOT!<333

Hannah, Linn och Sara<3



Bästavänner<3

bilder!


Hannas lillvovve! qttiii



Kommer MERA BILDER! p

JAG TRÄFFADE PETER JIHDE IDAG!:D:D

Vaknade 10, bakade, åt på max sen stan.  

När vi är inne på Strand så säger Linn när en kille går förbi henne å shit det var ju vad fan heter han? Sara ba Peter Jihde och jag börjar typ kuta efter. JAg typ fan jag tappade bort honom, sen går vi ner till akademi bokhandeln och jag tittar fram bakom en pelare och han typ tittar på mig och jag är det peter jihde? han ba ja hej. JAG börjar typ snurra och ha mig jag ba sara det är peter jihde och jag typ sa det MÅNGA ggr, OMG JAG HAR TRÄFFAT PETER JIHDE!!!!!! OMG!! JAG KAN INTEF`FATTA DET och jag var typ knallröd i ansikte, ååååååååååååh jag har träffat peter jihde och jag kan inte sluta tänka på det. Han gav mig en KRAM AAAAAAAHHHHH..... jag frågade honom om jag fick ta en bild och jag fick det om jag var med på den..... JAG ÄLSKAR PETER JIHDE!
 
Dissa mitt fejs men jag var CHOCKAD!


KOLLA VA SÖÖÖÖÖT!!!!!!!!!!!! OMG OMGOMG OMGOMGOMGOMGOMG

5 maj - milkshake eller mjukglass?

Sara och jag ska snart dra till max dricka milkshake, sen till kvantum och käka mjukglass, men skriver senare:) puss

Gäst bloggar!

Tjo, idag snodde jag hannah med mig hem!<3 Wohoo, najs så vi drog till valparna och hannah förälskade sig i dom!<3 så nu äre snart dags för att ge dom middag och sådära, nu ska Hannah blogga på min LÄS den du!http://sundqvisthanna.blogg.se/  så nu ska vi dra så de vart ett kort inlägg till min älskade Hannah!<33333

Här är tipex den lilla fjunen!
Kyss å smekt!<3 //Lil Hanna<3


never been kissed

nu har jag precis sett klart wipe out och nu blire film. Sen ska jag sova, i morron skola, skit tråååååååååååååkig daag.

godnatt och ni komentera nå bara:D

listan


Sommaren:  Jag älskar sommaren, slipper ha så mycket kläder. kan cykla, äta glass. SOMMARLOV<333
Wipe out: haahha det pogrammet är såååå kul, det är kul att se folk ramla. Bra pogram på en tråkig söndag.
Sola: Vem tycker inte om det egentligen? Bli brun och bara ligga och chilla i värmen, i like!:D



Rökning: Varför röker man? Man luktar illa, gula tänder som leder till att ingen vill vara nära dig. man får en ful hy. Det sämsta av allt är ju att man kan dö av det.
Mammas skola: min mamma tar examen i drogterapeut den 11 - 14 juni, vilket resulterar till att hon kommer missa Adams student, Moas skolavslutning. Hon är  jätte ledsen över det och jag tycker hennes lärare är dumma i huvve, puss.
Prov: Jag hatar det, orka typ plugga till nå jävla europa prov, eller No prov. JAG ORKAR INTE PROV.

Vet ni vad?

Jag har nya ideer som jag ska skriva på min blogg, men det kommer puss!:P


woohooo

Nu ska jag ta en dusch återkommer senare!

3 maj - my life should suck without you

Vaknade typ halv tio idag av att Linn ringer, hon ba sover du hannah? Jag ba jaaaaaaaaa,hahha eller sa ja ne?
Sen for jag, urban och moa ut och cyklade. vi cykla till porsön, björkskatan, lulsundet, stan sen hem tog fan 55 minuter. HAHAH såå fucking trött jag var sen.... Jag har haft tvättstuga idag, sen fick jag nå ryck och städade min garderob och rensade kläder, tog inte bort nå alls menmen.... Har nyss käkat grillat, ska ut och steka på ballis nu:) Men skriver senare! puss



användarnamn hannah lösen kossa

cyklade ikväll runt, sen till kvantum och handlade där träffade jag också lillhanna, haha hon satt å käkade mjukglass. Sen hem, har varit ute och spelat basket med moa och hennes vän elin........ Har precis kollat klart på en film ska se en till nu.....

I morron ska jag tvätta klockan 12, kul.NAE men mmmmåååste...... Nu ska jag se film igen byee

2 maj - ;)

´Hallåjjj, orkade inte blogga igår så, gör det nu istället.....

Valborgsmässoafton ja då vare fest det var typ kul, jag och sara fick ta hand om dom fulla. Men det var as kul. för när man är full är man så trög. Jag och sara som typ var dom ända nyktra, vi snackade med fullisarna och det var kuul. Sen dök julia upp med hennes vän jennie och dom blev as packade efter bara lite grann och typ ramlade omkring HHAHAHAHHAHA fyfan vad vi garvade åt dom. Sen åkte vi till JOhan och var med han och hans vänner..... Sen hem och sova. I går låg jag och sara i sängen HELA dagen innan vi klädde på oss och skjutsade henne till bussen. JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN MOOOOOOOOBIL NU!:D:D:D:D:D:D:D:D iaf jag var as trött igår så jag chillade HELA dagen.

Idag 2 maj, så har jag varit och handlat vaknade typ as sent.....  Ska snart käka typ.

Har trååkigt så ska lägga mig och kolla på disney channel....eller nå tv 1000 kanal.

Men skriver  sen ,,,, puss


RSS 2.0