ny blogg:P

Hallåjsan alla, vet ni vad, jag kommer inte skriva hära mera, bara ha kvar den som minne och kolla tillbaka hit om några år!!

Min nya blogg heter www.hannahochmoa.blogg.se den delar jag med min lillasyster moa oxå, men följ den mer än gärna... kommer flera inlägg dit;)

Puss och kram och tack för denna tid!

sorry!

min blogg går inte bra nu, för tillfället!!! jag har inget att skriva, andra planer pojkplaner:P hah njaa ni vet hannah is in love! så då ids ja inte skriva nå här, har ej tid!! så byebye   återkommer kanske någongång! alla som bloggar är tröga så ids inte blogga! 

Tjejlistan

Tjejlistan 2009, du är feg om du inte gör den!




1. vilken BH har du på dig just nu?

  en vit, snobben:D

2. vilken färg på trosor har du just nu?

  Gula:D

3. är du nöjd med dina bröst?

jodå:D


4. är du nöjd med din rumpa?

neejja

5. uppsatt eller utsläppt hår?

utsläppt:D



6. hur skulle du beskriva killen som du tycker om just nu?

jag ingen nu:D men jag har min man, min romeo<3 saknar er booooyss



7. vad är det första du kollar på när du möter någon av det
motsatta könet?

ansiktet, men det är deras personlighet som räknas

8. vad är din åsikt om homosexuella killar?

så söta:D


9. vart vill du helst bli kysst?

Mun:D


10. och om inte där?

 kinden:D


11. har du några snygga killkompisar?

  ja massviss:D


12. har du kysst någon av samma kön?

  japps:D


13. vad är ett plus på det motsatta könet?

deras sätt:D


14. vad är ett minus?

  försöker ibland vara för coola


15. är du en hejjare på att kyssas?

klart:D som jag ligger i:O




Nedlagd!!

jag orkar inte blogga längre, orkar inget allt känns sååååååååååååå jobbigt nu!! Allt är ssååååå förändrat, vissa saker har gjort mig så ledsen, hoppas på en sak men blir en HELT annan!!

Om ni har tur så kommer det ett inlägg då och då, där jag informerar om vad som händer! Men bloggen är inte min första prioitering just nu jag sitter knappt vid datorn! Men jag lovar ska försöka skärpa mig!

Iallafall sommaren 2009 BÄSTA hittils!<3 går inte att slå!

Michael Jackson har dött:/
Seriöst jag tkr detta e jätte hemskt!! ;O jag har inte tkt om honom så jätte jätte mkt men nu, känns det sååååååå annorlunda!! MIchael jacksons död kommer typ bli större än självaste Elvis, Michaels musik kommer aldrig försvinna det kommer bli klassiker....

Vad vad cpt!! dom frågar hur han mår och han ba GREAT!!! Dom frågar oxå hur familljen mår han ba Ja vi har förlorat en stor stjärna på denna jord!! jävla cp du har förlorat en SON! Han är större än någonsin nu, jag önskar han var här och såg det!!! PENGA GALNA KARL!

Jaa visst finns det sjuka människor!!


Åhh vet inte vad jag ska skriva, men det känns som om jag är skyldig er ett lååååååååååååååååååångt inlägg! men jag har varken kraft eller lust till det! och även om jag vill skriva ner så mkt så kan jag inte, för vissa grejer kan inte vara så bra för vissa;O

Det bästa som hänt den här sommaren är att jag, Magda och Nico har fått en sån bra mening för varandra, om ni fattar? vi klarar oss inte utan varandra! jag älskar dom!<3 Vi har ju så kul tsm:D<3
JAG ÄLSKAR ER<3

Seriöst det finns så sjukt underbara människor och jag är fucking glad att jag har fått tillbringa 3 veckor med dom i sommar!!!!<3333 Det finns fan 4 st som betyder jävligt mkt för mig!<333 dom som känner sig träffad var glad!! Jag skulle kunna sitta här HELA natten och skriva om dom!


Konfirmationslägret förändrade mig verkligen! jag har blivit så känslig (ja typ) Jag svär inte hör och häpna, Hannah har slutat svära!! ojoj det trodde ni aldrig váa? hihi

Nu ska jag köra sanning och sanning med kåtbocken oscar:P haha han är som söt;O




Aja nu ska jag inte uppehålla er som orkat läsa ända hit ner! någon dag så ska jag skriva ett roligt inlägg som man orkar läsa! pusspuss

Woops:/

ca 17 olika personer på mindre än en månad, det är bedrövligt! Skäääääääääääääääääärpning HannaH!!!!


5 juli - kan man verkligen vara så här ledsen?

Hejsan, igår var det svinkul, vi gjorde as roliga saker, och jag är ju lika smart varje gång, men det var mysssssigt:)<333 Sista kvällen med gänget och jag svär dom som inte kom missade verkligen någonting..... Idag hade vi först gudstjänst sen efter det fikade vi och vi fick lappar som alla hade skrivit, alltså en var. När jag fick mina lappar och läste dom blev jag superglad, dom betyder sjukt mycket för mig! Jag har aldrig känt mig så uppskattad.....Danne var supersöt igår han kom fram gav mig en kram och sa att jag var hans BÄSTA tjejkompis, då blev jag rörd! Sista kramringen idag och det var sjukt sorgligt och jag började gråta efter första kramen, sen stod jag där och bara grina och det var jätte jobbigt(nu när jag tänker tillbaka på det så kommer mina tårar igen) Seriöst det var svinjobbigt och jag saknar alla jätte mycket! det är sjukt hur snabbt man fäster sig vid personer, och dom betyder mycket för mig, och jag lovar jag komma lägga ner min själ i att hålla kontakten med dom:) Lapparna som jag fick ska jag verkligen bevara:)









JAG SAKNAR ER!!!<3333333333333333


4 Juli - Konfirmation idag:)

Tjaao, alla glada natten var trååkig, saknade mina rumskamrater att snacka med, det är så tomt utan er! haah iaf

Moa: Hannah gör det nå om jag har jeans?
Jag: Nej? haha
Moa: Va bra, mamma säger att jag alltid har det, så jag får inte ha det idag för att det konfirmation.
Jag:okej?


HAHAHAHAH det tyckte jag sööööööög

Aja ska samlas på en kvart i gammelstan, men hörs sen, puss:)

3 Juli - konfalägret över:(

Hej, först och främst vill jag tala om att detta är bästa sommaren ever, fyfan alltså


Okej så här skrev jag den 15 juni samma dag som lägret skulle börja,

15 Juni - konfaläger:)

goddagens idag har jag packat och varit på stan:)

Min konfaläger börjar om typ 2 timmar och håller på i tre veckor, ;)  msen jag har ledigt på torsdag till söndagen klockan 10, hahah alltså just nu vill jag bara vara hemma:)



Lägg märke till att jag skriver att jag vill vara hemma,
Alltså var jag sjuk i huvvet eller? hur i hela helvetet kan jag ens ha önskat det? Okej Lägret är det roligaste i HELA mitt liv, jag lovar, det är det roligaste jag har gjort, jag typ helt seriöst HATAR min klass efter ha tillbringat 3 veckor med dom här underbara människorna! kan vi inte stoppa tiden så att vi alltid får vara tillsammans, jag kommer sakna dom som faaaan! Jag har ju typ vant mig vid att vara nära dom dygnet runt, och nu känns det så tråkigt att det är över, i morron konfiermerar vi oss, Sen blire fika hemma hos mig och sen tillbaks till sundet för en sista natt med gänget, som kommer bli sjukt rolig! Okej nu tjatar jag om hur mycket jag kommer saknar dom, men jag kan ju istället tala om vad vi gjort:D

Första veckan så hade jag och Sara en hemlängtat, och den ÅNGRAR jag VERKLIGEN VERKLIGEN VERKLIGEN NU!!! men det var roligt, som fan och jag bodde med Sara, Magda och Johanna och det var svin kul, älskar er tjejer:)<3 Alltså jag kan inte beskiva i ord hur kul det var, Jag längtar till återträffen i höst! jag ska verkligen lägga ner min själ i att hålla kontakten med dom flesta, smsa och snacka på msn:D  Seriöst på söndag kommer jag inte palla att säga hejdå, jag kommer gråta, jag looovar.. jag höll på att börja gråta idag, fast vi ska träffas i morron:D<333333333 Men det känns så tråkigt, jag tycker om dom så mycket att det är svårt att skiljas från dom. Som Magda vi gick 4-5-6 tillsammans och nu har vi kommit varandra närmre än vi någonsin gjort och det känns så surt att vi inte kan vara med varandra lika mycket...... Okej just nu är jag super deppig, jag vill inte sitta här i min ensamhet, utan jag vill vara med dom  NU! jag saknar dom, kramringen, alla skratt!  Jag döpte mig där borta, och det kändes super bra:) Jag trivdes på lägret, för alla var så snälla, killarna helt underbara, tjejerna härliga som få:) tänk om vi kunde få vara en klass, vad roligt det skulle vara i skolan då:D vi har snackat om att få bli en klass, men hur troligt är det..... det kom en annan konfirmations grupp från domkyrkan och dom hade sagt till magda att vi verkade tighta och att dom ville vara som oss, och jag känner det verkligen vi är tajta.... alltså den här sommaren kommer bli SVÅR att slå:) Den har pågått i 3 veckor och jag har redan haft mitt livs bästa tid, hajar ni det kan inte bli bättre än så här, killarna i klassen kan slänga sig i väggen, Dom är omogna, dumma, otroligt töntiga. Sen om man tar killarna på lägret, så är dom supersöta, snälla, känslosamma, alltså det är helt sjukt! Okej jag ska inte sitta här och deppa, jag ska kanske vara social med min familj när jag äntligen är hemma! Men nae det vill jag inte! Jag viiiiiiiillllll TILL SUNDET!! NUNUNUNUNUNUNUNUNUNUN!!!!!!!!!!!!!!!





Jag Saknar er!<33333333333333333333

RSS 2.0